Vinsmagninger for private og firmaer

Siden starten af 1980’erne har Kolding Vinhandels indehaver Kresten gjort meget i vinsmagning for både større og mindre selskaber. Faktisk afholder han i vinterhalvåret smagninger mindst en gang om ugen, og hans søn Kristian er efterhånden gået ham godt i bedene og holder nu også egne smagninger for større og mindre forsamlinger.

Book en tilpasset vinsmagning ud over det sædvanlige

Formålet med vores smagninger og vinforedrag er blandt andet, at udbrede kendskabet til god vin, og styrke folks forståelse af vinen – samtidig med, at vi tilsætter med en god portion humor og en sund mængde røverhistorier. Vores vinsmagninger er derfor også yderst interessante for personer, som ikke nødvendigivs allerede har stort kendskab til eller interesse for vin. Smagningerne tilpasses naturligvis dine personlige ønsker, og kan enten afholdes i vores egne hyggelige og unikke lokaler, hvor vi har plads til op til 14 personer, eller de kan efter aftale afholdes andensteds under helt andre forhold.

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne for en privat vinsmagning, så kig ned i butikken eller kontakt os for en uforpligtende snak om mulighederne for at arrangere en smagning efter netop dine ønsker.