Vingaver til firmaer og private

Vin- og ølgaver har altid været utroligt populære til jubilæer, åbent hus og runde fødselsdage. Hos Kolding Vinhandel hjælper vi gerne vores kunder med at finde en gave, der er lidt udover det sædvanlige.

Vi har gaver til enhver lejlighed, til enhver smag og til ethvert budget. Vi har altid en række færdigindpakkede gaver og kurve i forskellige prisklasser stående klar lige til at tage med, hvis du har travlt. Men vi hjælper dig naturligvis også meget gerne med at sammensætte din egen helt personlige gave.

Alt kan pakkes ind; stort som småt, og du bestemmer selv om det skal gøres i gaveæske, cellofan eller i en gavekurv.

Foruden vin og øl fører vi naturligvis også en række gastronomiske specialiteter og kvalitetschokolader, og er på grund af vores baggrund og interesser ganske veltrænede i sammensætning af vin, øl og lækre specialiteter. Vi kan derfor også hjælpe dig med at sammensætte gourmetgavekurve til helt særlige lejligheder.

Vi glæder os til at hjælpe dig med din næste vingave eller gavekurv. Kig ind i butikken for en snak om budget og behov, så finder vi sammen den perfekte vingave eller ølkurv.