Udsalg på Argentinske favoritter

Navnet Gritos refererer til det livsbekræftende skrig, en nyfødt sætter i ved fødslen og er ment som en henvisning til den uforklarlige følelse, man som forælder oplever ved en fødsel. Gritos er nemlig den allerførste vin Otero Ramos’ producerede og navnet er derfor særdeles symbolsk.

 

Bliv her lidt klogere på de 3 skønne vine, der normalt sælges til 115,- pr flaske. Netop nu sælger vi dig 6 flasker for 390,- ( dvs 65,- pr flaske )

 

2012 Gritos Clasico Chardonnay – Otero Ramos, Mendoza

Lækker Chardonnay med en skøn vedholdende aroma. I næsen noter af blomster og eksotiske frugter – pære, banan og annanas. En forførende hvidvin med dybe noter af frisk frugt. Meget behagelig i ganen med en dejlig lang afslutning.

Anbefales som aperitif, til fisk og skaldyr.

 

2008 Gritos Clasico Malbec – Otero Ramos, Mendoza

Livlig, intens og ren rød farve. Aromaer af røde frugter – skønne kirsebær, jordbær, ristede kaffe bønner, krydderier, vanilje, nelliker og hints af egetræ. I Munden en god start, fin struktur og modne tanniner. Blød og velbalanceret. En lang, fast og varm afslutning.

Anbefales til grillet rødt kød, kylling, kanin og pasta med kød.

 

2012 Gritos Clasico Cabernet Sauvignon – Otero Ramos, Mendoza

Rubinrød farve med et kirsebærrødt skær. Spicy aromaer. Noter af frisk rød frugt, peber, oliven og vanilje fra fadlagringen. En medium body, bløde taninner. En meget velbalanceret vin med en god lang afslutning.

Anbefales til grillet rødt kød, vildt og ost.