Spændende specialøl fra hele verden

 

Kolding Vinhandel er meget mere end bare vin. For eksempel har vi et af Koldings absolut største udvalg af specialøl.

Interessen for øl er nærmest eksploderet i Danmark: snesevis af mindre bryggerier er åbnet i løbet af de seneste ti års tid, og stadig flere danskere får øjnene op for andre og bedre øloplevelser end den vante Hof. Hos Kolding Vinhandel følger vi med spænding denne udvikling, og har igennem årene opbygget et sortiment på hundredevis forskellige øl fra hele verden, som vil imponere selv den garvede ølentusiast.

Vi fører både de kendte belgiske Trappist og klosterbryg så som Chimay, Westmalle og Leffe samt en perlerække af engelske ales, franske specialiteter og amerikanske mikrobryg.

Først og fremmest har vi dog valgt at fokusere på den meget spændende udvikling, der sker på det danske ølmarked. Vi har derfor afsat rigtig mange hyldemeter til danske specialøl fra lokale mikrobryggerier, herunder naturligvis Koldings eget Trolden Bryghus. Blandt andet dette valg har ført til, at vi flere gange er blevet tildelt diplomer af foreningen Danske Ølentusiaster – udmærkelser vi naturligvis er særdeles stolte af.

Så kom en tur forbi Kolding Vinhandel på Låsbybanke, og lad dig friste af vores udvalg. Eller tag en snak med os om de forskellige øl, og lad os hjælpe med at finde den rigtige bryg til dig. Som de sande ølelskere vi er, giver vi naturligvis 5% rabat på køb af øl til alle medlemmer af Danske Ølentusiaster.

Vi glæder os til at se dig i vores hyggelige, lille butik til en snak om vores mange spændende specialøl, og ser frem til at hjælpe dig med at få den helt rigtige øl med hjem til din næste hyggestund.