Spændende vine af egen import

 

Sortiment hos Kolding Vinhandel

Vin er naturligvis hele essensen af Kolding Vinhandel, og det ses på vores brede udvalg. Vi fører alt fra “hverdagsvine” til store vine fra de klassiske franske vinområder som Alsace, Bordeaux, Bourgogne og Rhône. Vi har selvfølgelig også et stort udvalg af vine fra “den nye verden”; herunder Amerika og Australien samt Chile og Argentina. Kort sagt har vi en vin til enhver smag og til enhver lejlighed.

I modsætning til mange andre der sælger vin, står vi selv for importen af en lang række af vores vine. Vi har igennem de sidste små 30 år opbygget rigtig gode forhold til interessante vinbønder i både Europa og resten af verden. Vi importerer i dag vine fra over 30 vinbønder i blandt andet Frankrig, Italien, Spanien, ja endda Østrig og Australien!

Fælles for de vine, vi importerer er, at de alle har sjæl, karakter og en unik historie at fortælle. Vi importerer karakterfulde vine, vi selv elsker at drikke fra mindre producenter, som vi nærmere ser som venner af huset end som forretningspartnere. Vi har derfor en ekstraordinært stor viden om og passion for de vine vi sælger. Vi er stolte af vores vine, står inde for deres kvalitet og kender dem fuldstændig til bunds, og kan derfor ikke kun give dig en detaljeret beskrivelse af de enkelte vine, men også hjælpe dig med at vælge den helt perfekte vin til specielle lejligheder eller en hel speciel middag du har planlagt.

Hos Kolding Vinhandel går vi meget op i gastronomi og madlavning, og har stor erfaring i at sammensætte mad og vin. Du kan altså roligt tage os med på råd når du skal sætte vin til maden – både til hverdag og fest. Vi bestræber os på at have et spændende og bredt udvalg af vinoplevelser fra hele verden, og kan altid kæde en lille historie eller anekdote til den enkelte flaske. Dette skyldes naturligvis, at vi selv importerer en stor del af de vine vi sælger, og derfor har både tæt kontakt og et godt personligt forhold til producenterne.