Kolding Vinfestival – Mød vinbønder fra hele verden

Kolding Vinmesse

Kolding Vinfestival er en årligt tilbagevendende og populær offentlig vinsmagning arrangeret af Kolding Vinhandel og vores familieejede importfirma Vestergaard Wines.

I både Kolding Vinhandel og Vestergaard Wines har vi altid haft et overordentligt godt forhold til vores vinbønder rundt omkring i verden. Faktisk ser vi dem mere som gode, gamle venner end som forretningsforbindelser, og vi ved, de har det på samme måde som os.

Derfor inviterer vi hvert år alle vores vinvenner til Kolding for at fortælle deres historier, vise deres nye og bedste vine frem og ikke mindst skænke et par smagsprøver. Denne komsammen er blevet kendt som Kolding Vinfestival og holdes i dag som en åben smagning, hvor gæster mod en beskeden billetpris kan smage frit blandt alle vores vine, og endda opnå store rabatter ved køb af vin på dagen.

Kolding Vinfestival har været arrangeret siden 2015, og har indtil videre været en stor succes. Hold øje med “nyheder” for mere info om Kolding Vinfestival så snart detaljerne begynder at falde på plads.