Kolding Vinmesse – Mød vinbønder fra hele verden

Kolding Vinmesse

Kolding Vinmesse er en årligt tilbagevendende og populær offentlig vinsmagning arrangeret af Kolding Vinhandel og vores familieejede importfirma Vestergaard Wines.

I både Kolding Vinhandel og Vestergaard Wines har vi altid haft et overordentligt godt forhold til vores vinbønder rundt omkring i verden. Faktisk ser vi dem mere som gode, gamle venner end som forretningsforbindelser, og vi ved, de har det på samme måde som os.

Derfor inviterer vi hvert år alle vores vinvenner til Kolding for at fortælle deres historier, vise deres nye og bedste vine frem og ikke mindst skænke et par smagsprøver. Denne komsammen er blevet kendt som Kolding Vinmesse og holdes i dag som en åben smagning, hvor gæster mod en beskeden billetpris kan smage frit blandt alle vores vine i fem timer, og endda opnå store rabatter ved køb af vin på dagen.

Kolding Vinmesse har været arrangeret siden 2015, og har indtil videre været en stor succes. Hold øje med denne side for mere info om Kolding Vinmesse 2017 så snart detaljerne begynder at falde på plads.