Vi gentager successen – Kom til Kolding Vinfestival 2019 – 1. & 2. november

Sæt kryds i kalenderen d. 1. og 2. november 2019 og kom til smagning af over 150 vine fra hele verden, når Vestergaard Wines og Kolding Vinhandel sammen med Volkerts Fylke og andre gode venner for femte gang inviterer til et brag af en vinfest! Det sker igen i år hos Volkerts Fylke på Dalbygade 40!

Vi har igen inviteret vores vinbønder fra hele verden på besøg i Kolding, og byder sammen med dem på en helt uforglemmelig weekend i vinen og hyggens tegn. Du kan smage på over 150 vine fra hele verden i unikke omgivelser, og samtidig få hele historien bag vinene – fra dem som laver den.

Og ja, du læste rigtigt: der stod en hel weekend! Igen i år bliver Kolding Vinfestival endnu større, flottere og sjovere end nogensinde, og igen i år har vi to åbningsdage. Igen i år kører vi festen over to dage, så ingen skal gå forgæves efter billetter. I år sker det fredag aften og lørdag eftermiddag, så alle burde have mulighed for at få hvilet ordentligt ud inden hverdagen starter igen mandag.

Kolding Vinfestival – byens største all-inclusive festival i vinens tegn

Kolding Vinfestival 2019 finder sted på Volkerts Fylke, Dalbygade 40 i Kolding, og billetten sikrer dig både entré og fri smagning i fire timer.

Regner du med at blive sulten undervejs, kan du for blot 149 kroner tilkøbe en luksus tapas-tallerken, som bugner af lækre, lokale råvarer af fantastisk kvalitet, som sætter både smagsløg og vine på prøve.

Og nu vi snakker om vine. De fleste af vinene vil blive skænket og præsenteret af vinmagerne selv, som har taget turen helt til Kolding for at præsentere deres hjertebørn.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen og gå ikke glip af en helt unik, mindeværdig og vinfyldt weekend i lækre omgivelser – billetsalget er allerede godt i gang!

Køb billetter til Kolding Vinfestival

Billetter til Kolding Vinfestival koster kun 199 kroner. Billetten giver både entré til festivalen og adgang til fri smagning af over 150 forskellige vine. Du kan smage så meget du lyster, og skal altså ikke bekymre dig om at købe smageglas, poletter eller andet – blot nyde dagen, vinen og selskabet.

Billetter sælges efter først-til-mølle princippet på volkerts.dk – og slå gerne til i god tid, der er allerede rift om dem! 

Noget til sulten undervejs: Husk at bestille en luksus tapas-anretning

Det eneste, der i år ikke er inkluderet i billetprisen, er maden, som kan tilkøbes til yderst fornuftige 149 kroner. For denne pris får du en tallerken med 12 små serveringer af blandt andet laks, charcuteri, tatar, oste og hjemmebagt brød, som vores kokkevenner fra Volkerts Fylke har lovet vil sætte både vinene og smagsløgene på prøve.

flyer for Kolding VInfestival

Tidspunkt og sted for Kolding Vinfestival

Kolding Vinfestival finder sted over to dage:

Fredag d.1. november 2019, kl. 18 -22

Lørdag d. 2. november 2019, kl. 12 – 16

Billetter til begge dage sælges på volkerts.dk – bemærk venligst at købte billetter kun giver adgang til den dag, der står påtrykt billetten.

Adressen er: Dalbygade 40, 6000 Kolding 

Transport til og fra Kolding Vinfestival

Du kan heldigvis roligt lade bilen stå når du skal til Kolding Vinfestival – selv hvis du kommer langvejs fra!

Volkerts Fylke ligger i Koldings centrum, omkring 15 minutters gang (eller en kort taxatur) fra både Kolding Busterminal og Banegården, hvor byens taxaer også holder.

Så lad endelig bilen blive hjemme og nyd et ekstra glas vin, så kan oplevelsen også passende kombineres med en gåtur igennem byen, eller et besøg på en af byens mange hyggelige caféer, barer eller restauranter.

Festen fortsætter: Spisning, natteliv og overnatning i forbindelse med Kolding Vinfestival

Er du ikke klar til at stoppe festen efter fire timer? Hvorfor så ikke runde oplevelse af med et godt måltid og et glas eller to at gå hjem på?

Vi arbejder i skrivende stund på et efterarrangement ude i byen, men Kolding byder også på både klassiske værtshuse mange charmerende caféer og hyggelige restauranter – alt sammen gå-afstand fra Volkerts Fylke, og flere af dem endda med vores dejlige vine på kortet.

Kommer du udenbys fra og vil du gerne have en ekstra dag i byen, eller blot nyde Koldings charmerende aften og natteliv, så har vi også en løsning: Book en overnatning hos det hyggelige og centralt beliggende Zleep Hotel eller nyd en behagelig cocktail af by-stemning og udsigt over Slotssøen hos Kolding Hotel Apartments

https://www.koldinghotelapartments.dk/ferieophold/pakkeophold/vinfestival/

Vi glæder os til at se dig til Kolding Vinfestival 2019

Med venlig hilsen

Vestergaard Wines, Kolding Vinhandel og Volkerts Fylke

1 tanke om “Vi gentager successen – Kom til Kolding Vinfestival 2019 – 1. & 2. november

  1. Pingback:Månedens vin Oktober: Atypisk Australsk Shiraz med sjæl og attitude

Der er lukket for kommentarer.