Kolding Vinfestival 2017 – Kom til kæmpe vinsmagning 28. oktober på Koldinghus

OPDATERING: PÅ GRUND AF OVERVÆLDENDE INTERESSE MÅ VI ALLEREDE NU MELDE ALT UDSOLGT TIL KOLDING VINFESTIVAL 2017!

 

Sæt kryds i kalenderen d. 28. oktober og kom til smagning af over 150 vine fra hele verden når Vestergaard Wines og Kolding Vinhandel sammen med gode venner og partnere inviterer til et brag af en vinfest på Koldings gamle kongeborg, Koldinghus.

kolding vinfestival 2017

Kolding Vinfestival bliver navnet på denne nye tradition, som bliver afløseren for vores traditionsrige Kolding Vinmesse – blot større, flottere og bedre!

Vi har inviteret vores vinbønder fra hele verden på besøg i Kolding, og byder sammen med dem på en helt uforglemmelig lørdag eftermiddag i vinen og hyggens tegn. Du kan smage på over 150 vine fra hele verden i helt unikke omgivelser, og samtidig få hele historien bag vinene.

 

Kolding Vinfestival – byens nyeste festival i vinens tegn

Kolding Vinfestival 2017 finder sted i Kirkesalen og Riddersalen på Koldinghus og billetten giver både entré, fri smagning i fire timer og lidt godt at spise. Vi har i år lokket vores gode venner fra danmarkskendte Sdr. Bjert Kro til at overraske os med lidt god mad mens vi smager på vine fra b.la. Frankrig, Tyskland, Østrig, Italien, Spanien og Australien. De fleste af vinene vil blive skænket og præsenteret af vinmagerne selv, som netop har taget turen helt til Kolding for at præsentere deres hjertebørn.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen og gå ikke glip af en helt unik, mindeværdig og vinfyldt lørdag eftermiddag i historiske omgivelser – billetsalget er allerede godt i gang!

 

Køb billetter til Kolding Vinfestival

OBS: SAMTLIGE BILLETTER ER UDSOLGT!

Billetter til Kolding Vinfestival koster kun 249 kroner og er i modsætning til mange arrangementer af denne art alt inklusiv. Billetten giver både adgang til Koldinghus, fri smagning af over 150 forskellige vine samt lækker mad fra Sdr. Bjert Kro. Med andre ord, når entréen er betalt, så er alt betalt – du skal ikke bekymre dig om at købe smageglas, poletter eller andet – blot nyde dagen, vinen og selskabet.

Billetter til årets store vinfestival på Koldinghus sælges efter først til mølle princippet og kan købes allerede nu på Billetto.dk eller hos Kolding Vinhandel, Låsbybanke 12, 6000 Kolding.

 

Tidspunkt og sted for Kolding Vinfestival

Kolding Vinfestival finder sted d. 28. oktober 2017, kl. 13 – 17 på Koldinghus i centrum af Kolding:

Koldinghus, Koldinghus 1, 6000 Kolding

Se på Google Maps

 

Transport til og fra Kolding Vinfestival

Du kan heldigvis også roligt lade bilen stå når du skal til Kolding Vinfestival – selv hvis du kommer langvejs fra!

Koldinghus ligger midt i Koldings historiske midtby ganske få minutters gang fra både Kolding Busterminal og Banegården, hvor byens taxaer også holder. Ja, med ensrettede gader og begrænset parkering er det faktisk nærmest nemmere at komme frem til fods eller med offentlig transport end det er med bil – og det lige meget om du kommer kort- eller langvejs fra.

Så lad trygt bilen blive hjemme og nyd et ekstra glas vin, så kan oplevelsen også passende kombineres med en gåtur igennem centrum eller et besøg på en af byens mange hyggelige caféer, barer eller restauranter.

 

Festen fortsætter: Spisning, natteliv og overnatning i forbindelse med Kolding Vinfestival

Er du ikke klar til at stoppe festen efter fire timer? Hvorfor så ikke runde oplevelse af med et godt måltid og et glas eller to at gå hjem på?

Kolding har mange charmerende caféer og restauranter i gå-afstand fra Koldinghus, og flere af dem serverer endda vores dejlige vine til maden.

Kommer du udenbys fra, og vil du gerne have en ekstra dag i byen, eller blot nyde Koldings charmerende natteliv, så har vi også en løsning. Book en overnatning hos det hyggelige og centralt beliggende Zleep Hotel eller nyd en behagelig cocktail af by-stemning og udsigt over Slotssøen hos Kolding Hotel Apartments. Vi er i skrivende stund ved at lave aftale om specialpriser på overnatning, og mere info vil snart været at finde her på siden.

 

Vores Vinbønder: Dem kan du møde til Kolding Vinfestival

Australien: Kangarilla Road (McLaren Vale)

Frankrig: André Roger (Champagne), Domaine Maby (Rhône), Marrenon (Rhône, Frankrig)

Italien: Poderi del Paradiso (Toscana)

Spanien: Aleavini, Veryfinevinos (Carinena)

Listen opdateres løbende…

 

Spørgsmål til Kolding Vinfestival?

Har du praktiske spørgsmål til Kolding Vinfestival, så kontakt os endelig – du finder vores kontaktinfo her på siden. Du er også velkommen til at sende os en besked på Facebook.

Alle henvendelser af pressemæssig karakter bedes ske direkte til Kristian Vestergaard Frandsen på 25 39 73 14 eller kristian@vestergaardwines.dk

2 tanker om “Kolding Vinfestival 2017 – Kom til kæmpe vinsmagning 28. oktober på Koldinghus

  1. Pingback:Månedens vin august: 2015 Mountagniero - Publikumsfavorit fra Ventoux - Kolding Vinhandel

  2. Pingback:Stor interesse for international vinfestival på Koldinghus - Kolding 24

Der er lukket for kommentarer.