Kolding Ølmesse – Danmarks Mest Originale Ølmesse

Kolding Ølmesse er en årlig ølsmagning arrangeret af Kolding Vinhandel.

Selvom vi hedder Kolding Vinhandel, så fylder Interessen for øl også meget for os og for vores faste kunder. Det har den faktisk gjort i mange år, og derfor har vi også over ti år arrangeret den årlige ølmesse i Parkhallen i Kolding, som efterhånden blevet et fast tilløbsstykke for danske ølelskere.

På den altid totalt udsolgte ølmesse mødes ølentusiaster ikke kun fra Kolding, men fra hele Danmark til en hyggelig aften med ølsnak, hygge og masser af smagsprøver på både kendte øl og nyheder fra en stor række af danske og internationale bryghuse.

Deltagerne til ølmessen vil kunne nyde smagsprøver ad libitum fra de forskellige udstillere samt det traditionelle pølsebord til at klare sulten, der unægteligt vil opstå i løbet af aftenen.

Kolding Ølmesse afholdes traditionen tro den sidste fredag i februar måned i tidsrummet 18.30 – 22.00 og billetterne til arrangementet bliver normalt sat til salg d. 1/10 året før messen afholdes! Billetterne vil kun være til salg ved personlig henvendelse i Kolding Vinhandel eller via telefon, og de sælges efter først til mølle princippet!

Det nøjagtige tidspunkt for salg af billetter vil blive meddelt her på siden og via vores Facebookside – og vi opfordrer på det kraftigeste de, der ønsker billet, at holde sig klar på dagen.

Vi oplever desværre det luksusproblem, at billetterne bliver revet væk år for år, ofte på under halvanden time. Vi opfordrer derfor alle til at stille sig i kø på salgsdagen!

Kolding Ølmesse 2010 afholdes d. 22/2-2019 – billetter sælges fra d. 1/10 – 2018!