Kæmpe udvalg af kvalitetsspiritus

For nogen er rom bare rom, og en whisky bare en whisky. Sådan har vi det bestemt ikke! Vi sætter pris på de små forskelle i kvalitetsspiritus, og fører et bredt udvalg af forskellige Cognac, rom og whiskier. Samtidig ved vi, hvad vi sælger, og kender forskel på de enkelte typer og mærker af spiritus, og på deres lagringstid.

Hvad enten du allerede er “connoisseur” eller helt ny i verdenen af kvalitetsspiritus, finder du altså med sikkerhed en passende flaske i vores brede sortiment.

Koldings bredeste udvalg af spiritus

Interessen for spiritus som mere end bare en billig ingrediens i farverige drinks er heldigvis stærkt stigende i Danmark. Flere og flere får efterhånden øjnene op for den helt specielle oplevelse det er, at nyde en vellagret skotsk whisky eller en god gammel caribisk rom, og det glæder os at så mange er begyndt at dele vores begejstring.

Hos Kolding Vinhandel har vi igennem de seneste mange år opbygget et bredt udvalg af blandt andet skotsk kvalitetswhisky fra alle de kendte destillerier, og et stadig voksende udvalg af spændende, fadlagrede kvalitetsrom fra hele Caribien.

Den nye gin-trend er vi naturligvis også med på, og hos Kolding Vinhandel finder du derfor både klassiske og nye spændende gins samt alverdens tonic af høj kvalitet!

Når det kommer til den mere klassiske Cognac, er vi specielt stolte af vores udvalg fra huset Gourry de Chadeville, som producerer meget små mængder af helt fantastiske (og gamle) Cognac’er til priser langt under konkurrenternes.

Vi er meget stolte af vores sortiment af spiritus og tilstræber os altid at have Koldings bedste udvalg. Finder du mod forventning ikke hvad du søger, så gør vi hjertens gerne en ekstra indsats for at skaffe det hjem til dig. Vi har gode forbindelser, og kan skaffe det meste – så spørg endelig!