Bestilling og levering af vine i hele Danmark

Vi har brugt lang tid på at skaffe unikke og enestående kvalitetsprodukter hjem til vores lille butik på Låsbybanke i Kolding. Det er et arbejde, der startede for over 25 år siden, og som stadig fortsætter den dag i dag.

Det betyder også, at vi tit får henvendelser fra folk, som har fået øjnene op for vores spændende vine og delikatesser, men ikke lige har mulighed for at komme forbi butikken; enten på grund af travlhed, fordi de bor i den anden ende af landet. eller af helt andre årsager.

Mange af disse henvendelser drejer sig om et meget simpelt spørgsmål: “Har I mulighed for at sende eller levere jeres vine til mig?” – og det kan vi give et lige så simpelt svar: “Selvfølgelig kan vi det! Og det lige meget om du bor lige om hjørnet eller i den anden ende af landet!”

Bor du i Kolding kan vi for det meste mod et mindre gebyr levere fra dag til dag så længe vi kan få det til at hænge sammen. Bor du længere væk, arrangerer vi gerne sikker pakning og forsendelse af dine varer, så også du kan få glæde af vores tilbud og spændende produkter.

Bestilling af vine

Ser du en vin, en specialitet eller et tilbud her på siden, der vækker din nysgerrighed, men har du ikke lige mulighed for at kigge forbi butikken, så giv os et ring på 75 53 58 28 eller send os en email på info@koldingvinhandel.dk, så finder vi i fællesskab ud af at få dine varer frem til dig. Du kan også kontakte os direkte via vores hjemmeside ved at klikke her.

Forsendelse af vine i hele landet

Bor du indenfor Kolding Kommune, klarer vi selv udbringningen mod et mindre gebyr – og det ofte fra dag til dag. Bor du udenfor Kolding Kommune, kan vi arrangere levring over hele Danmark til gældende fragtrater. Vi anvender fragtmand til forsvarlig forsendelse af varer, og aftaler altid en pris med dig før vi sender.

Betaling for ordrer

Order lagt via hjemmeside, mail eller telefon kan betales ved hjælp af overførsel til vores konto i Spar Nord eller via Mobilepay til nr. 93416. Når du overfører penge til os, så husk at angive tydeligt navn på din overførsel, så vi kan identificere din indbetaling.

 

Vores bankoplysninger er:

Spar Nord

Reg. nr.: 9277

Konto nr.: 4581616282

 

Mobile pay nr: 93416