Månedens vin Marts: Slagtilbud på Italiensk prisvinder

Vil du hjælpe os med at få plads på lageret? Så er det nu, du skal slå til! I marts sælger vi nemlig den dejlig, fuldmoden 2013 Rosso de Montalcino Castello Banfi til absolut spotpris!

Du får 3 flasker dejlig italiensk vin til vanvittige 250 kroner (normalpris 195 kr. pr. flaske) – men kun i marts og kun så længe lager haves!

Og nej, vi har ikke slået hovedet – og nej, det er ikke en hvilken som helst tilbudsvin, vi har med at gøre her. Der er nemlig tale om den kendte italienske vingård Castello Banfi, der blandt andet tolv gange er løbet med titlen ”Bedste Italienske Vineri”

Lidt om vinen: 2013 Rosso de Montalcino

2013 Rosso de Montalcino er produceret på 100% Sangiovese-druer. De selvsamme druer, der bruges i den noget dyrere og omstændige Brunello-produktion, for at det ikke skal være løgn. Alle druerne er dyrket på Castello Banfis egne vinmarker beliggende i den sydlige del af Montalcino i Toscana. Vinen har lagret på egetræsfade i 12 måneder, og herefter resten af tiden på flaske.

Vinen har stadig her syv år efter høsten en intens rubinrød farve og en frisk duft af sorte bær og blommer med et strejf af tobak og kaffe. I munden fremstår den let krydret men samtidig blød med en behagelig, frugtagtig smag samt en lang, vedvarende og behagelig balanceret eftersmag.

2013-årgangen er i skrivende stund fuldmoden og drikkeklar, og gør sig fantastisk sammen med de fleste italienske pasta- og gryderetter.

Lidt om producenten: Castello Banfi

Den italienske vingård, Castello Banfi, der er beliggende nær Montalcino i Toscana, råder i alt over 3000 hektar. Vingården blev grundlagt i 1978, og man har i dag beplantet ca. 1000 hektar med vin. Derudover råder vingården over et af Europas mest avancerede vinerier samt en gammel fæstning fra det 11. århundrede, som i dag er indrettet som luksusrestaurant. Vingården er særdeles velkendt for at producere gode vine af meget høj kvalitet. Dette har Castello Banfi tydeligt bevist ved vinde flere anerkendte konkurrencer, og ved 12 gange at være løbet med den flotte titel som “Bedste italienske vineri” ved Vinitaly.

Hjælp os med at tømme lageret

2013 Rosso de Montalcino, Castello Banfi, Montalcino, Italien

Normal pris. 195,00  

Tag 3 flasker til vanvittige 250,00

Kun så længe lager haves. Først til mølle. Lageret skal tømmes!